Ми використовуємо cookies для повноцінної роботи сайту. Продовжуючи користуватись сайтом ви погоджуєтесь на використання ваших файлів cookie. Детальніше

Погодитися і продовжити

FinPay ‒ Ваш надійний платіжний партнер

Команда досвідчених спеціалістів з FinPay завжди готова знайти індивідуальну платіжну стратегію саме для Вашого бізнесу.

Ми забезпечимо контроль функціонування системи та супровід на кожному етапі – Вам не потрібно наймати окремих спеціалістів.

Ми знаємо, як зробити кожну транзакцію успішною, а Ваш бізнес – зростаючим! Тримаючи руку на пульсі інновацій у світі фінансових технологій, ми забезпечуємо ріст Ваших продажів за допомогою додаткових платіжних методів.

Підключити
Індивідуальний підхід
Просте підключення
Зручний онлайн кабінет
White-label рішення
Antifraud-захист
Місія компанії

Забезпечити мультифункціональне та надійне платіжне рішення для індивідуальних потреб Вашого бізнесу.

Наші цінності

Основні цінності FinPay — команда та клієнти. Саме робота в команді дозволяє нам побачити Ваш бізнес з різних сторін та знайти найефективніше платіжне рішення з урахуванням індивідуальних потреб.

Працюючи в команді ми забезпечуємо високу якість та надійність сервісу.

  • Розуміння бізнесу клієнта
  • Рішення конкретних проблем
  • Висока якість сервісу
  • Надійність та безпечність процесів

FinPay здійснює процесинг платежів та надає послуги широкому спектру учасників ринку e-commerce. Тому серед наших сервісів Ви знайдете не тільки стандартні e-commerce продукти, а й спеціалізовані рішення для мікрофінансових організацій, фрілансерів, мерчантів, які не мають власного сайту, а також для туристичного та готельного бізнесу.

Напрямки роботи:
  • Інтернет-еквайринг
  • Процесинг платежів
  • Р2Р перекази та інші платіжні сервіси

Antifraud-захист

Механізм аntifraud-захисту дозволяє Вам економити на витратах, пов’язаних зі спробами проведення шахрайських операцій та подальших чарджбеків.

  • знижує вірогідність проходження ризикових транзакцій та чарджбеків;
  • налаштовується з урахуванням тонкощів Вашого бізнесу;
  • захищає клієнтські кошти та Вашу репутацію.

Досвід команди ризик-аналітиків з FinPay допомагає звести нанівець проведення шахрайських транзакцій при купівлі Ваших продуктів або послуг.

Міжнародні стандарти безпеки

Ми відповідально ставимось до безпеки та надійності нашого сервісу. Саме тому операції, які Ви довіряєте FinPay проходять у відповідності міжнародним вимогам безпеки за стандартом PCI DSS Level 1.

Також, FinPay сертифіковано на проведення операцій з підтримкою технології 3-D Secure (Mastercard SecureCode та Verified by Visa). Це дозволяє впевнитись, що платіж виконується саме держателем картки, та захищає від шахраїв.

Готове платіжне рішення для розвитку Вашого бізнесу

Розпочніть приймати платежі онлайн відразу після підключення!

Підключити